ТРАКИЙСКО ДРУЖЕСТВО "СТРАНДЖА"
 
 
 
Тракийско дружество "СТРАНДЖА", Бургас е организация на тракийските българи, приемник на дружество "Странджа", основано от Капитан Петко Войвода през 1896 г. Тракийско дружество "СТРАНДЖА" е член на Съюза на Тракийските дружества в България. В дружеството членуват 2018 души.
Почивка в Странджа

Весела Коледа и Честита Нова 2021 Година!


Скъпи приятели, уважаеми тракийци, жители и гости на град Бургас,

Ръководството на Тракийско дружество “Странджа”, Бургас, от сърце ви честити настъпващите коледни и новогодишни празници!

Изтичащата 2020 година беше една от най-трудните не само в новата българска история, но и в историята на нашата цивилизация от последните десетилетия.

Ние от Тракийско дружество “Странджа” вярваме, че изпитанията, подобни на тези, през които преминаваме в момента, могат само да закалят духът ни и да ни направят по-силни, по-мъдри и по-успешни.

Уверени сме, че 2021 ще бъде по-добра година и ще можем да се върнем към нормалния си ритъм на живот. Ще направим всичко възможно отложените заради пандемията от Covid-19 събития, да бъдат проведени в рамките на следващите 12-18 месеца. Както винаги, ще спазваме тракийските традиции и сме сигурни, че с общи усилия успехът ни е сигурен.

Бъдете здрави и благословени!

От ръководството на ТД “Странджа”

НАЙ-ПОПУЛЯРНО

Почивка в Странджа